Nytt datum för presentation: 10 November kl 13

Hej, som Ragnar säkert redan har berättat så har vi flyttat datumet för er presentation till den 10 November kl 13-16 (tidigare 13 Oktober). Dels för att några personer som vi ville ha med inte kunde nästa vecka, och för att ge er mer tid att skissa på hur ni kan använda Platoverktygen i era projekt.

Vi kommer att inleda med en föreläsning av Ylva Björnberg och Diana Uppman, som kommer att prata om deras erfarenheter av att jobba med placemaking-projekt för kommuner i Sverige och Storbritannien, med utgångspunkt i frågor som:

  • Hur pitchar man ett deltagardrivet projekt till en traditionell organisation (ex en kommun)?
  • Vilka hinder och möjligheter skapar Sveriges starka demokrati kring byggnadsfrågor?
  • Vilka nya sammarbeten möjliggör Platoverktygen?

Efter deras presentation så presenterar ni era ideer för användande av Platoverktygen inom era projekt, och vi har en gemensam diskussion kring dem. Detta är inte en “crit”, utan en gemensam feedback-session där vi utvecklar era ideer och Platoverktygen tillsammans.

Precis som förra workshoppen sker denna både in person på Blivande, samt via zoom. Det är öppet för de projekt från gamla kursen att delta (vet aldrig riktigt vad jag ska kalla den haha), och de grupper som vill har också möjlighet att presentera sina ideer för feedback.

@Stadsutveckling_SU @ragnarl

1 Like